Hullenaar Balk Installatietechniek

Koop of huur?

Het aanschaffen van verwarmingsinstallaties, koelingsystemen en ventilatiesystemen vergt een investering. U ontkomt er niet aan dat wanneer bijvoorbeeld een CV-installatie kapot gaat deze vrijwel direct vervangen moet worden. Het is niet altijd mogelijk om de investering in totaalbedrag te voldoen. Hiervan zijn wij ons bewust en bieden u daarom onderstaande financieringsvormen.

Koop

Bij de aanschaf van een installatie vanuit het assortiment dient het volledige bedrag voldaan te worden alvorens de levering van deze installatie plaats zal vinden. Vaak wordt dit in combinatie met installatie en garantie verkocht aan zowel consument en bedrijf. Als het bedrag voldaan is bent u eigenaar van de geleverde installaties.

Huur

U kiest er bewust voor om de aangeboden installatie te huren. Dit kan met verschillende reden zijn, u bent niet verplicht deze te vermelden. Wel zitten er bepaalde voorwaarde aan het huren van de aangeboden installaties. U huurt bijvoorbeeld altijd voor een minimale periode, vaak minimaal één jaar. Het voordeel wat u met huren heeft is de service en het onderhoud die in het huurcontract opgenomen worden. U heeft een installatie die altijd optimaal werkt voor een vast bedrag per maand. U hoeft geen grote investering te doen maar beschikt wel over een goed werkende installatie van een erkende specialist. Nadeel van huren, u wordt op geen enkele wijze eigenaar van het gehuurde.

Informatie aanvraag: koop of huur?


Alle diensten

© Hullenaar Balk Installatietechniek 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Instalweb.nl