Hullenaar Balk Installatietechniek

Keuringen NEN1010 NEN3140

Hullenaar Balk is gecertificeerd om installaties en gereedschappen te keuren. Die keuringen zijn in veel gevallen verplicht. Voor u en uw medewerkers is het van belang dat uw installaties en gereedschappen voldoen aan de normen voor veiligheid. Hullenaar Balk keurt installaties en gereedschappen en geeft op basis van het keuringsrapport advies over de verbeterpunten voor arbeidsveiligheid en brandveiligheid.

Keuring NEN 1010

NEN 1010 is de norm voor laagspanningsinstallaties. Deze norm bevat de minimumveiligheidseisen waaraan laagspanningsinstallaties in de woningbouw, utiliteitsbouw en in de industrie moeten voldoen. Hullenaar Balk biedt keuringen aan tegen scherpe tarieven.

Keuring NEN 3140

De NEN 3140 is een norm die aangeeft hoe men veilig kan werken met elektrische installaties. Voor alle organisaties een zeer belangrijke norm omdat vrijwel elke werknemer werkt met elektrische installaties: gereedschappen, machines, maar ook computers, koffieautomaten en lampen. U bent verplicht aan de normen te voldoen. Hullenaar Balk biedt keuringen aan inclusief keuringsrapport met knelpunten en aanbevelingen.

Informatie aanvraag: keuringen nen1010 nen3140


Alle diensten

© Hullenaar Balk Installatietechniek 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Instalweb.nl