Hullenaar Balk Installatietechniek

Brandmelding

Brandveilige omgeving

Brandveiligheid is afhankelijk van preventie, bedrijfsbeleid én techniek. Hullenaar Balk ondersteunt u met het ontwerp van een brandveilige inrichting en met de installatie van hoogwaardige en innovatieve brandmeldsystemen en noodverlichting. We adviseren u bovendien over een doordachte brandveilige inrichting van kantoor, fabriek, school en woning.

Branddetectie en noodverlichting

Hullenaar Balk installeert branddetectiesystemen voor kleine en grote projecten en objecten: we leveren alles van losse detector tot complete netwerken. We installeren bovendien noodverlichting of vluchtrouteverlichting. Met goede vluchtwegverlichting is er bij brand en rookontwikkeling voldoende zicht op de veiligste vluchtroute en op obstakels op de vluchtwegen.

Onmisbaar voor elk bedrijf en huis

Met professionele branddetectiemiddelen redt u levens. Brand en rook worden vroegtijdig gesignaleerd en desgewenst volgt direct melding aan brandweer en politie. Onmisbaar voor elke bedrijfsomgeving, fabrieksruimte en elke woning. Hullenaar Balk Installatietechniek installeert volgens de laatste veiligheidsnormen en –eisen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, neem daarvoor contact met ons op.

Informatie aanvraag: brandmelding


Alle diensten

© Hullenaar Balk Installatietechniek 2024 | Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Instalweb.nl