Hullenaar Balk Installatietechniek

Hullenaar en ETB Balk gaan samen verder!

Beste relatie,

Een nieuwe naam en logo, per 1 januari 2020 is de overname van ETB Balk een feit. Installatiebedrijf Hans van 't Hullenaar BV gaat verder onder de naam Hullenaar Balk Installatietechniek.

Wij zijn blij met deze uitbreiding omdat de werktuigbouwkundige installaties en de elektrotechnische installaties steeds meer in elkaar verweven raken door de ontwikkelingen op de duurzame markt. Onze bestaande elektra afdeling is met deze overname gelijkwaardig aan onze water afdeling. Met deze overname kan onze elektra afdeling u nog beter van dienst zijn en u de service en kwaliteit verlenen zoals u al jarenlang gewend bent van ons.
 

Alle diensten onder één dak

Aan alle expertise die van 't Hullenaar al ruim 50 jaar in huis heeft op het gebied van duurzame energietechnieken, onderhoud, elektrotechniek , centrale verwarming, gas, water, sanitair en airco verandert er uiteraard niets. We halen nu juist nog meer expertise in huis. Ook het vakkundige team van ETB Balk wordt door ons overgenomen. Stuk voor stuk vakmensen op het gebied van elektra. ETB Balk draagt immers ook al 60 jaar ervaring met zich mee. U kunt bij ons terecht voor de installatie van moderne elektrotechnische voorzieningen, domotica, beveiligingsinstallaties en het aanleggen van led- en noodverlichting . Bovendien kunt u het installeren van elektrische oplaadpunten, zonnepanelen, brandmeldsystemen, data- en telecomnetwerken met een gerust hart overlaten aan Hullenaar Balk Installatietechniek. Binnen ons team zijn er tevens vakmensen gecertificeerd om NEN-keuringen te verrichten, zodat na de installatie van elektra ook het periodieke onderhoud en controle netjes voor u kan worden geregeld.

Alle pijlen zijn gericht op een nog mooiere toekomst. Voor het bedrijf, maar ook voor de wereld. Duurzame ontwikkelingen worden bij Hullenaar Balk Installatietechniek op de voet gevolgd. Alle kennis van deze technieken zoals warmtepompen, hout pellet CV ketels, zonnepanelen en zonneboilers is up-to-date.
Hullenaar Balk Installatietechniek heeft niet alleen de competentie, maar ook de capaciteit om u in alle fasen van uw project van dienst te zijn. Voor zowel particulieren, bedrijven, architecten en bouwbedrijven als ook voor overheidsinstellingen is Hullenaar Balk Installatietechniek dé partner waar u op (en mee) kunt bouwen!

© Hullenaar Balk Installatietechniek 2022 | Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden | Instalweb.nl